Potek idelave 

1. Korak, ko ste se enkrat odločili, da nam boste zaupali izdelavo vaše spletne strani bo potek izdelave potekal takole:

  1. Dogovorili se bomo za sestanek, na katerem se bomo z vami najprej temeljito pogovorili o vaših željah, o cilju projekta, o celotni strategiji predstavitve podjetja, vsebini in funkcionalnosti predstavitve.
  2. Po tem vi začnete pripravljati osnovno gradivo (zgolj le orise) tega kar naj bi se potem kasneje zgradilo v širšem spektru. Najboljša rešitev v tem primeru je takoimenovani miselni vzorec strani na katerem se lepo vidi sestava strani (kako potekajo povezave od prvih do najbolj skritih…) Tega namreč potrebujemo za lažjo določitev najprimernejše zasnove za vašo stran. Da vam bomo delo olajšali, vam bomo predlagali nekaj oblik strani vi pa se boste odločili kateri model vam je najbolj pri srcu.

Pri tem vas opozarjamo, da si vzamete čas, saj izkušnje kažejo na to, da si ljudje ob sami izdelavi omenjenega miselnega vzorca vzamejo premalo časa, ker imajo le tega premalo, a jih to na koncu stane več kot sicer, saj je potem, ko je stran že narejena, potrebno stran spreminjati, ker je bila prvotna zasnova napačno zastavljena.

V primeru, da nimate časa za sestavitev strani ali za kasnejše zbiranje in dostavo gradiva, lahko v podjetju tudi koga določite za to nalogo, ki mu kje še ostaja kak urica neizkoriščenega časa. Seveda vam bomo mi pri zasnovi ves čas svetovali, da ne bo prihajalo do osnovnih napak, ker vemo kako je treba stran sestaviti, da bo iz dane situacije potegnila največ.

V primeru, da ste si obliko strani in vso strukturo že zamislili, toliko bolje, saj potem že natanko veste kaj si želite.

2. Korak

  1.  lahko tudi postavimo okvirno ceno izdelave izbrane strani. Seveda lahko končna cena pač varira glede na to kaj boste v nadaljevanju še želeli dodati ali pa odstraniti.
  2. Nato začnemo z izdelavo strani. Pri tem bomo potrebovali vse podatke, ki ste jih nameravali uvrstiti na vašo stran. Če teh ne boste mogli dostaviti v enem kosu, nam jih lahko dostavljate pač po delih in izdelava strani bo tekla v smeri vašega gradiva, ki ga bomo imeli na voljo. Ves potek izgradnje boste lahko spremljali na predhodnem naslovu, tako da boste lahko dobili živo predstavo o poteku izdelave in po potrebi zahtevali naknadne popravke.
  3. Ko stran izdelamo do konca, torej do obsega, ki nam ga je nalagalo vaše naročilo, vašo stran prenesemo na pravi naslov pod domeno, ki smo vam jo registrirali po vaši izbiri in vaša stran je s tem pripravljena na prihod prvih obiskovalcev.