Izdelava spletne strani


ŽELITE IMETI SVOJO SPLETNO STRAN?

Že veste kaj vse vam lahko prinese predstavitev vašega podjetja preko Interneta?

Za vas bomo poskrbeli, da bo vaše podjetje na Internetu zaživelo v polni možni meri.

Deležni pa boste tudi nasvetov iz Internet marketinga, ki vam bodo pomagali povečati uspeh vašega nastopa na Internetu.

Kako bomo za vas poskrbeli?

TOREJ ODLOČILI STE SE ZA SPLETNO STRAN ?

Pri nas vam bomo za učinkovito in kvalitetno predstavitev vašega podjetja preko Interneta izdelali profesionalno spletno stran, ki bo prijazna uporabnikom, hitra in nenazadnje imela bo lep videz. Postavili vam jo bomo na naše hitre strežnike (lahko tudi vaše) in vam zanjo registrirali naslov naprimer www.spletina.si, ter zanjo neprestano skrbeli seveda tudi po izdelavi. Ker vas ne bi radi prepustili napakam, ki se pojavljajo pri izbiri vsebine strani vam bomo zato svetovali, kakšno vsebino se vam najbolj izplača postaviti na spletno stran, da boste z njo pritegnili kupce in jih navdušili do te mere, da se bodo k vam vračali znova in znova. Ko se boste odločili za predstavitev podjetja preko nas, bomo z vami sklenili poslovno vez, ki bo ostala trdna ne le med samo izdelavo strani ampak tudi po tem, ko bo predstavitev že tekla s polno paro.Za najbolj učinkovito izdelavo take predstavitve je vsekakor potrebno trdno sodelova- nje med nami in vami.

Pri sami izdelavi vam prepustimo proste roke pri izbiri oblike strani (če ste si jo že zamislili), vendar pa vam bomo pri tem seveda svetovali, tako da bo končni izdelek resnično profesionalen. V primeru, da še nimate še nobenih idej, potem vsekakor brez panike! Mi bomo izbrali za vaše podjetje najbolj primerno obliko. Med samo izgradnjo strani boste potek izgradnje lahko spremljali na posebnem naslovu, preko katerega vam bo vpogled dostopen dan in noč. Tako boste lahko sledili, kako izdelava poteka, lahko pa boste tudi zahtevali kakšne manjše popravke ali spremembe.

Dodatne stvari:
Pripravili smo vam še nekaj dodatnih strani na katerih boste lahko prebrali nekaj pomembnih dejstev v zvezi z vašo stranjo in se seznanili s potekom izdelave strani. Tam se boste lahko seznanili tudi z ostalimi neznankami, ki jih morate poznati za uspešno predstavitev podjetja na Internetu.

Začnete lahko kar tule spodaj:

  • Potek izdelave:
    Tu sem poglejte, če bi radi kar naročili izdelavo strani in si pred tem še prebrali kako bo izdelava potekala.
  • Dobro je vedeti:
    Tu sem morate pogledati, da se seznanite s pomembnimi dejstvi, ki jih morate poznati preden si zamislite vašo stran. Mar še oklevate? Še oklevate ali bi postavili predstavitev podjetja na Internet? Mogoče, vaša konkurenca pa ne. Jim boste prepustili vaš kos pogače in jim omogočili veliko večjo prepoznavnost njihove blagovne znamke. Bi radi, da vas prehitijo? So vas že? Bi jih radi prehiteli nazaj? Rešitev je preprosta.