Kaj je antivirus?

Imate težave z virusi?

Dobivate vedno več neželene elektronske pošte?

Ste v vaš računalnik dobili vohunsko, zlonamerno ali nadležno  programsko opremo?

V času hitrega širjenja povezljivosti se širijo tudi elektronske grožnje. Njihov obseg je tako neomejen, kot bogata domišljija hekerjev, piscev virusov in črvov ter pošiljateljev vohunske programske opreme, oglasnih programov in neželene pošte.

Virus je računalniški program oziroma programska koda, ki se je zmožna razširjati in prenašati z računalnika na računalnik brez vednosti uporabnika. Običajno je poleg samega razširjanja z virusom povezano še določeno dodatno škodljivo vedenje npr. brisanje podatkov na trdem disku, pošiljanje neželene pošte in podobno. Virus je le ena izmed računalniških nadlog, ki je prevladovala predvsem v preteklosti, sedaj pa prevladujejo podobni škodljivi programi kot so trojanski konji in računalniški črvi, ter še druge vrste škodljivega programja.

Pred virusi se podobno kot pred drugimi nadlogami zaščitimo s protivirusnimi programi, požarnimi zidovi in s sprotnim nameščanjem varnostnih posodobitev za programe, ki jih imamo nameščene v naš računalnik.

V podjetju Spletina  d.o.o. vam ponujamo programsko opremo, ki bo bedela nad grožnjami, ki ogrožajo informacijsko tehnologijo v vašem podjetju.

S programskimi rešitvami NOD 32 vam zagotavljamo maksimalno varnost pred virusi, trojanskimi konji, neželeno pošto, vohunsko programsko opremo in vdori.

Pokličite nas na 059 072 960 ali nam pošljite povpraševanje povpraševanje s klikom na POVPRAŠEVANJE.

Zakaj NOD 32?

NOD32 je trenutno brez dvoma najboljši antivirusni program. Kaj NOD32 pravzaprav ponuja? Nod 32 je več kot iskalnik virusov. Dejansko je možnost iskanja virusev najmanj, kar lahko pričakujemo od protivirusnega izdelka. Zato ste lahko pomirjeni, ker NOD 32 ne počne samo hitreje in bolj zanesljivo kot drugi podobni izdelki, ampak je več kot odličen predvsem pri odkrivanju novih groženj. Poleg tega so od različice 2.5 naprej dodane možnosti zaznavanja reklamne programske opreme (adware), vohunske programske opreme (spayware) in programske opreme z visoko stopnjo tveganja (riskware). Od različice 2.7 pa še spopadanje z robotki, s pomočjo Anti-Stealth tehnologije in obravnavanja potencialno nevarnih aplikacij. S pomočjo NOD 32 ste lahko prepričani, da imate najbolj napredno in temeljito zaščito pred virusi.