PartnerjiMicrosoft
, eno izmed vodilnih podjetij s področja informacijskih tehnologij, je eden najpomembnejših razvijalcev poslovnih programov in sistemov, ki podjetjem pomagajo zagotoviti varno in učinkovito poslovanje ter podjetjem in posameznikom po celem svetu pomagajo pri uresničevanju njihovega potenciala. Ta cilj je temelj Microsoftovih prizadevanj, da uporabnikom in širši družbi ponudi vedno boljše tehnologije. Vsak dan z izboljševanjem obstoječih izdelkov in predstavitvijo novih, z nudenjem podpore globalnemu inovacijskemu omrežju in izvajanjem temeljnih raziskav razširja zmožnosti računalništva. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1975. Več informacij o podjetju je na voljo na spletni strani www.microsoft.com.


VMware je vodilni svetovni ponudnik virtualizacijskih rešitev, namenjenih za vse od namiznih računalnikov do podatkovnih centrov, s čimer omogoča računalništvo v oblaku podjetjem vseh velikosti. VMwarove rešitve omogočajo znižanje operativnih stroškov, zagotavljajo neprekinjeno poslovanje, povečujejo varnost ter sledijo zahtevam za varovanje okolja. Njihove rešitve uporablja več kot 130.000 uporabnikov, podjetje pa ima več kot 22.000 partnerjev. Več informacij o podjetju in njegovih rešitvah se nahaja na spletni strani www.vmware.com.


NOD32 protivirusni program je od vsega začetka ocenjen kot eden najboljših antivirusnih programov. Zaradi svoje tehnološke dovršenosti je prepoznan kot najučinkovitejši in najhitrejši protivirusni program. ESET ima široko mrežo partnerjev po celem svetu, med njimi korporacije Canon, Dell in Microsoft, s predstavništvi pa je prisoten v več kot 80-ih državah. Več informacij o podjetju in njegovih rešitvah se nahaja na spletni strani www.eset.com.


HP je tehnološko podjetje, ki deluje v več kot 170 državah po vsem svetu. Nobeno drugo podjetje ne ponuja tako celovitega nabora tehnoloških izdelkov. Ponujajo infrastrukturo in poslovne rešitve, ki zajemajo vse od ročnih naprav do nekaterih najzmogljivejših super računalnikov na svetu. Strankam ponujajo širok nabor izdelkov in storitev od digitalne fotografije do digitalne zabave in od računalništva do tiskanja na domu. Ta obširna ponudba nam omogoča, da izberemo izdelke, storitve in rešitve, ki najbolj ustrezajo specifičnim potrebam naših strank. Več informacij o podjetju in njegovih rešitvah se nahaja na spletni strani www.hp.com.


IBM je med vodilnimi na področju razvoja in proizvodnje najnaprednejših informacijskih tehnologij, vključno z računalniškimi sistemi, programsko opremo, omrežji, hranjenjem podatkov in mikroelektroniko. To napredno tehnologijo spreminjajo v vrednost za svoje stranke z njihovimi profesionalnimi rešitvami in podporo uporabnikom. Več informacij o podjetju in njegovih rešitvah se nahaja na spletni strani www.ibm.com.


Paket Vembu BDR zajema popolna rešitev za varnostno kopiranje in obnovo po nesrečah za virtualne, fizične in oblačne centre podatkov. Več informacij o podjetju in njegovih rešitvah se nahaja na spletni strani www.vembu.com