Izgradnja

Računalniško omrežje  je skupina med seboj povezanih računalnikov z namenom, da si delijo informacije in opremo. Ti računalniki so lahko v isti sobi, isti stavbi, na različnih koncih mesta ali sveta. Računalnike povezujemo v omrežja z namenom deljenja skupnih virov (podatkovnih, procesorskih), poenotenje dela, zmanjšanje cene vzdrževanja in popravil, centralni nadzor in administracija poslovnih aktivnosti, poglobljeno sodelovanje med ponudniki in kupci. Gre za povezavo računalniške tehnologije (strojna oprema, operacijski sistemi, programi) in komunikacijske tehnologije (prenos – transport podatkov)


Vse to vam lahko omogočimo v našem podjetju
. Sama izgradnja omrežja pa ni samo tekst na spletni strani, ampak je mnogo več.

Zakaj rabite računalniško omrežje?

Imate podjetje, ki je zraslo do te mere da rabite več računalnikov pa ne veste kako bi jih povezali med seboj?
Imate že obstoječo računalniško mrežo, ki je postala premajhna oziroma zastarela ter vam ne omogoča normalnega delovanja?
Imate premalo znanja kako izboljšati oziroma izgraditi novo računalniško mrežo?
Imate premalo idej oziroma znanja katero mrežno opremo potrebujete, ter kako bi se zadeve pravilno lotili ?

To so vprašanja, ki si jih ljudje najpogosteje zastavljajo. Vsa ta vprašanja pa vam bomo pomagali odgovoriti oziroma poiskati ustrezne rešitve!

Kako poteka izgradnja računalniškega omrežja?

Prva stvar, ki jo moramo opraviti je sestanek z vami, kjer nam poveste vaše želje. Mi si ogledamo prostor oziroma predele kjer je treba vzpostaviti računalniško mrežo ter vam na podlagi pogovora in ogleda svetujemo, kaj vse potrebujete.

Nato vam izdelamo ponudbo, ki zajema vse kar potrebujete. V ponudbi vam navedemo vse cene mrežne opreme, predviden čas izdelave, skratka vse kar smo se predhodno dogovorili. Kdaj se začne z izdelavo pa je odvisno predvsem od vas!